Kund inloggning

 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

 


Företaget LGT:s Högtryck AB startade 1983 med inriktning mot bland annat uttorkning av vattenskador. Från och med år 2000 bedrivs denna verksamhet under namnet LGT:s Fast Dry Systems AB.

LGT:s Fast Dry Systems AB har stor erfarenhet av bland annat mikrotorkning, vilken är en snabb och ytterst effektiv metod för uttorkning av vattenskador. Vi utför även traditionell uttorkning och skadesanering. Hos oss får ni alltid snabb service och rätt utrustning för uttorkning i alla typer av hus och konstruktioner:

Avfuktning
Mikrotorkning
Mögelanalys
Fuktmätning

Ring oss 08-471 81 00

Varför anlita oss ! Vi har en hög ambitionsnivå och arbetar ständigt mot nya och högre miljö– och kvalitetsmål. Vår personal är välutbildad , erfaren och yrkeskunnig med kompetens för alla förekommande uppdrag. Kapaciteten finns för att starta jobben med kort varsel och slutföra dem både kostnadseffektivt och på utsatt tid.